De Bossche Pad 77 en 78

Medio 2019 werden wij getipt door een partner op een leegstaand pand in Eindhoven. Na contact opgenomen te hebben met de eigenaar, hebben wij een aantal gesprekken gevoerd op de locatie en de mogelijk toekomstplannen ervan. Uiteindelijk hebben wij een plan gemaakt om de locatie te transformeren naar begeleid/gemengd wonen. 27 september 2019 is de vergunning verleend en wij zijn inmiddels voorbij de bezwaarprocedure en gesprekken met de omwonenden.

De voorbereidingen worden getroffen om de locatie te gaan transformeren. Samen met onze zorgpartner hebben wij de locatie afgestemd op de doelgroep. We kunnen met deze locatie meerdere woningzoekenden die nu in beeld zijn binnen de gemeente en maatschappelijke organisaties huisvesten.

Mei 2020 gaan we starten met de verbouwing. We verwachten begin juli de eerste bewoners te mogen verwelkomen. De locatie krijgt 9 kamers, een gemeenschappelijke keuken, woonkamer en sanitaire voorzieningen. We delen alvast een impressie van het beoogde resultaat.

Heeft u ook leegstaand vastgoed en bent u op zoek naar een mooie invulling. Wij bieden u naast beheer en exploitatie, maatschappelijk en aantrekkelijk economisch rendement.

Bekijk al onze projecten
black

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Bel dan naar 088-488 72 34 of klik op de knop!