Project Montana Ermelo

De Gemeente Ermelo was al geruime tijd op naar tijdelijke betaalbare zelfstandige woningen voor spoedzoekers. Bartiméus wilde graag vervangende nieuwbouw realiseren voor de bewoners van het pand gelegen aan de Henriëtte van Heemstralaan 2 te Ermelo.

Samen met de Huischmeesters is er een plan uitgewerkt dat ruimte biedt voor 44 eenpersoons en 4 tweepersoons appartementen. Met deze planvorming kan Bartiméus zijn vervangende nieuwbouw realiseren kan de gemeente Ermelo voor een periode van circa 12 jaar woonruimte bieden aan spoedzoekers. April 2019 gaat het project van start. Er wordt sterk ingezet op verbinding van de bewoners onderling en de wijkbewoners.

Algemene informatie woonvorm

Alle appartementen zijn voorzien van een voorportaal met keukenblok en een vaste aansluiting van kookplaat, een royale woon/slaapkamer, een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Op deze appartementen is huurtoeslag van toepassingen. Er is voldoende gelegenheid voor fietsen en scooters, echter de parkeergelegenheid voor de auto’s is beperkt.

Heb je interesse in een tijdelijke woonruimte gelegen in een mooie en groene omgeving? Meld je dan aan via de contactpagina of neem contact op via onderstaande mail of met onderstaand nummer.

ermelo@dehuischmeesters.nl

tel. 088 488 7234

Bekijk al onze projecten
black

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Bel dan naar 088-488 72 34 of klik op de knop!