Project Tramstraat Eindhoven

Kleinschalige W&Z | In Eindhoven | Maatschappelijk

Op 1 maart jl. kregen wij van Sint Trudo de sleutel om te beginnen met het gereed maken van de 4 zelfstandige woonvormen en 1 kantoor. Haast was geboden daar er binnenĀ  2 weken de eerste kandidaten zouden instromen. Samen met onze Partner I Am One en diverse toeleveranciers hebben wij de afgelopen weken hard gewerkt om de locatie in orde te maken.

Op vrijdag 15 maart jl. konden wij de eerste bewoner verwelkomen. Eind maart maand verwachten wij de laatste bewoner te verwelkomen. We zijn dankbaar dat onze toeleveranciers in staat zijn gebleken om alle werkzaamheden en activiteiten binnen de gestelde deadline af te ronden.

Binnen deze woonvorm is er nadrukkelijk gekozen de zorg en het wonen te scheiden, zodat er een optimale woon- en zorgbegeleiding ontstaat. I Am One verzorgt alle zaken rondom de zorg en De Huischmeesters verzorgen alle zaken rondom het wonen en de dagelijkse begeleiding ervan.

De afgelopen jaren hebben De Huischmeesters meerdere woonvormen gerealiseerd met een gelijk karakter. I Am One heeft zich de afgelopen jaren weten te onderscheiden met vernieuwende woon-, zorg- en werkbegeleidingstrajecten. Samen werken wij aan een inzichtelijke toekomst voor de zorg van onze bewoners met uitzicht op een voor hen passende deelname aan de samenleving.

Bekijk al onze projecten
black

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Bel dan naar 088-488 72 34 of klik op de knop!