Alles In de media

Wonen in de Kapittelstraat in Gilze?

  • 2 oktober 2017

n de loop van november worden in voormalige zorgwoningen 16 kamers verhuurd.

Waar gaat het om?
In de loop van november gaat er een bijzonder project in Gilze van start. In 4 voormalige zorgwoningen aan de Kapittelstraat worden 16 kamers verhuurd. Hierin  gaat Leystromen in samenwerking met De Huischmeesters vergunninghouders, mensen met een lichte begeleidingsvraag en starters op de woningmarkt plaatsen. Het doel van dit project is te zorgen dat de vergunninghouders samen met de medebewoners bijdragen aan de woonomgeving en zo sneller integreren in de samenleving.

Wat wordt er van je verwacht?
Wonen in deze samenstelling is niet vrijblijvend en niet iedereen zal passen in deze vorm van huisvesting. Daarom gaat De Huischmeesters na jouw aanmelding met je in gesprek. Zij vertellen je dan graag meer over dit bijzondere project. Daarnaast willen zij dan van jou horen wie je bent, waarom je graag hier wilt wonen en hoe je jouw bijdrage ziet voor de overige bewoners.

Hoe is de vervolgprocedure?
Als je geselecteerd wordt, krijg je voor de toegewezen woonruimte een tijdelijke overeenkomst voor een periode van 2 maanden. Na deze periode krijg je een huurovereenkomst voor bepaalde tijd. (Tijdens deze periode blijft je inschrijftijd als woningzoekende doorlopen.

Meer weten?
Als je geïnteresseerd bent, kun je je inschrijven via de website www.dehuischmeesters.nl. Als je vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar backoffice@dehuischmeesters.nl  of bellen naar 0900-226 62 26.

Meer informatie